Een tocht per bamboevlot is een leuke en ontspannen ervaring.Avontuurlijke kennismaking met de natuur in Chiang Mai

Het noorden van Thailand staat bekend om zijn vele riviertjes, watervallen, grotten en fauna. Een avontuurlijke manier om de natuur te verkennen is het maken van een tocht per bamboevlot of wildwater varen. Het maken van een rustig tochtje op een bamboevlot gaat zeer ontspannen terwijl het wildwater varen stoer en spectaculair is.

Ontspannen en luieren op een bamboevlot

Een tocht op een bamboevlot is een van de meest populaire activiteiten in Chiang Mai. Het is een leuke en ontspannende ervaring die je zeker niet moet missen. Tijdens het varen over het water kun je lekker luieren en genieten van de prachtige natuur van Chiang Mai.

Iedereen met een gezonde basisconditie kan aan een tocht op een bamboevlot meedoen. Op het vlot gaan ervaren begeleiders mee die je helpen bij het varen over de wateren.

Wildwater varen een van de meest spannende activiteiten in Chiang Mai

Wildwater varen in Chiang Mai is een spannende activiteit.Hou je van spektakel en een adrenaline rush dan is wildwater varen wellicht iets voor jou. De snelle wilde stroming en spannende stroomversnellingen in de riviertjes bij Chiang Mai staan garant voor een van de meest spannende activiteiten in Chiang Mai.

Er zijn in Chiang Mai meerdere wildwater parkoersen met verschillende moeilijkheidsgradaties. Op diverse wildwater trajecten bestaat ook de mogelijkheid om de tocht per kajak af te leggen.

(Engels sprekende) opgeleide en ervaren instructeurs staan garant voor een veilige en onvergetelijke wildwater tocht.

Video presentatie Bamboe vlotvaren:

Video presentatie wildwater varen: