Fietsen in Chiang Mai is een leuke en ontspannen activiteit.Ontdek de afwisselende en rijke cultuur van Chiang Mai

Een leuke en ontspannen manier om Chiang Mai en zijn omgeving te leren kennen is het maken van een georganiseerde fietstocht. Tijdens een interessante tour krijg je een afwisselend beeld van de rijke cultuur en het landelijke ‘echte’ Chiang Mai (en Thailand) te zien. Het fietsen in Chiang Mai gaat door het nostalgische platteland rondom Chiang Mai, langs de Ping River en langs kleurrijke oude tempels in een groene omgeving. Tijdens het fietsen wordt regelmatig gepauzeerd voor een drankje, het eten van een streekgerecht of een kort bezoek aan een bezienswaardigheid.

In Chiang Mai worden ook avontuurlijke en sportieve fietstochten aangeboden.Fietsen in Chiang Mai kan op meerdere manieren

Het fietsen in Chiang Mai wordt gedaan op moderne uit het westen geïmporteerde fietsen met een twintigtal versnellingen. De standaard tochten duren een halve dag, maar er zijn in Chiang Mai ook mogelijkheden voor meerdaagse fietstochten.

Hou je van fietsen met meer avontuur en activiteit? Dan kun je ook meedoen aan een avontuurlijke fietstocht door de ruige natuur in het achterland van Chiang Mai. Vaak worden deze fietstochten aangeboden i.v.m. met andere activiteiten zoals wildwater varen en ATV rijden.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Fiets-tour door het historisch centrum van Chiang Mai