Ruime keus en voordelige prijzen

Gezellig en goedkoop winkelen op de Chiang Mai Night Bazaar of Sunday Night Market.Ofschoon Chiang Mai een provinciestad is, is er op het gebied van winkelen en uitgaan er behoorlijk wat te doen. Veel aanbod in Chiang Mai is gericht op de westerse toerist.  Door zijn kleinschaligheid t.o.v. de metropool Bangkok is het in Chiang Mai echter een stuk minder hectisch. De dagelijkse Chiang Mai Night Bazaar, vergelijkbaar met de Patpong markt in Bangkok,  en de wekelijkse Sunday Night Market staan bekend om zijn ruime keus en voordelige prijzen. Locale kunst- en designartikelen vind je in het westelijk deel van Chiang Mai in de Nimmanhaemin Road Soi 1.

In restaurant The Riverside kun je genieten van live muziek. Uitgebreid aanbod van restaurants

Restaurants liggen verspreid over de hele stad. De meeste liggen in het centrum van Chiang Mai en langs de Ping River. Er zijn diverse restaurants waar men tevens kan genieten van live muziek. Restaurant ‘the Riverside’ gelegen aan de Ping River (Charoenrat Road) met zijn internationale kaart is hier een mooi voorbeeld van.

In het ‘Old Chiang Mai Cultural Center’ (Wualai Road) kun je naast een Khantoke maaltijd genieten van klassieke Thaise dansen en muziek. Een Khantoke maaltijd bestaat uit diverse kleine Thaise gerechten en rijst.

Chiang Mai heeft een uitgebreid aanbod aan bars en restaurants.

Het nachtleven in Chiang Mai is bescheiden

Het nachtleven in Chiang Mai is voor het grootste gedeelte geconcentreerd rondom de Night Bazaar en de omgeving van Tapae Gate.  De meeste bars vind je aan de Loi Kro Road. Discotheken zijn te vinden in de grote hotels van Chiang Mai.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Nieuw: Chiang Mai Farmers Market

De islamitische markt van Chiang Mai

Khantoke diner restaurants Chiang Mai

Art & Design in Chiang Mai

Nederlandse retail ontwikkelaar investeert in Chiang Mai