Chiang Mai is een van de goedkoopste plaatsen om te winkelen

Het is goedkoop en gezellig winkelen op de markten in Chiang Mai.Winkelen is een van de hoogtepunten tijdens een bezoek aan Chiang Mai. De stad heeft een zeer groot aanbod aan winkels en markten en het aanbod is er bovendien zeer gevarieerd. Je vindt tijdens het winkelen in Chiang Mai alle gangbare westerse producten en lokale en/of regionale specialiteiten. En dat allemaal tegen zeer betaalbare prijzen, want Chiang Mai wordt gezien als een van de goedkoopste plaatsen in Thailand.

Op de markten in Chiang Mai vind je vooral lokaal geproduceerde producten

De winkelcentra in Chiang Mai hebben een groot aanbod van westerse producten. Verspreid over het centrum van Chiang Mai liggen diverse winkels. De meer gespecialiseerde winkels zijn iets duurder, maar de kwaliteit is er ook beter. Je vindt veel kledingzaken (inclusief kleermakers), schoenenwinkels, juweliers en winkels met artisanale producten. Ben je meer geïnteresseerd in westerse producten zoals kleding, gadgets en multimedia dan heb je in de winkelcentra van Chiang Mai een ruime keuze. De meeste markten in Chiang Mai zijn gespecialiseerd in lokaal geproduceerde producten.

Hou je van art & design? Bezoek dan Nimmanhaemin Road Soi 1. In deze kleine levendige en kleurrijke straat in het westelijk deel van Chiang Mai vind je talrijke boetiekjes op het gebied van kunst, decoratie en design.

Winkelen in Chiang Mai:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Nieuw: Chiang Mai Farmers Market

De islamitische markt van Chiang Mai

Waar kun je in Thailand het beste shoppen?

Art & Design in Chiang Mai

Nederlandse Retail ontwikkelaar investeert in Chiang Mai