Het Kad Suan Kaew is een groot winkel- en uitgaanscentrum.Grote verscheidenheid op winkel- en uitgaansgebied

Kad Suan Kaew ook wel gewoon Central genoemd is een groot winkel- en uitgaanscentrum dichtbij het centrum van Chiang Mai. Het winkelcentrum biedt een grote verscheidenheid aan winkels verdeeld over verschillende verdiepingen waar zowel populaire (merk) artikelen als lokale producten verkocht worden. Het Kad Suan Kaew heeft verder diverse restaurants, een theater, een bioscoop en een ijsbaan. In de kelder is een grote supermarkt gevestigd.

Het Kad Suan Kaew komt wat rommelig over

Het Kad Suan Kaew is populair bij de lokale bevolking. Het Kad Suan Kaew winkelcentrum is ingericht naar Thaise stijl en door de aanwezigheid van de lokale bevolking heerst een bruisende atmosfeer. Vooral in het weekend kan het er erg druk zijn. Over het algemeen zijn de prijzen in het Kad Suan Kaew goedkoper dan in het luxe Central Airport Plaza. Maar vergeleken met het Central Airport Plaza komt het Kad Suan Kaew winkelcentrum wel wat rommelig over.

Bereikbaarheid en openingstijden Kad Suan Kaew

Het Kad Suan Kaew winkelcentrum ligt even ten noordwesten van het centrum van Chiang Mai aan de Huay Kaew Road. Dit is de doorgaande weg die vanuit het centrum van Chiang Mai naar Doi Suthep gaat. Met het openbaar vervoer is het Kad Suan Kaew snel en gemakkelijk te bereiken.

Openingstijden: dagelijks van 10.00u tot 21.00u.

Website Kad Suan Kaew