Modern ‘resort-style’ Winkelcentrum

Promenada Resort Mall Chiang Mai combineert resort-style shoppen in de openlucht met een eigentijds airconditioned winkelcentrum.Het Promenada Resort Mall Chiang Mai noemt zichzelf een ‘resort-style’ winkelcentrum. Het combineert modern resort-style shoppen in de openlucht met een airconditioned winkelcentrum. Weelderige tropische tuinen met terrasjes en entertainment en van binnen een moderne eigentijdse uitstraling. Het aanbod van Promenada behoort tot de meest veelzijdige en mondaine van Azië. Naast de vele winkels en restaurants bevat het winkelcentrum een acht zalen tellende SF Cinema city bioscoop en een 720m² tellende ijsbaan.

Promenada Resort Mall Chiang Mai is opgericht door ECC Invest, een toonaangevende Nederlandse retail ontwikkelaar. Het is ontwikkeld in de stijl van de moderne en bruisende stad Chiang Mai in combinatie met zijn omliggende indrukwekkende natuur.

Bereikbaarheid en openingstijden Promenada Resort Mall

Het winkelcentrum heeft van binnen een moderne eigentijdse uitstraling.  Je vindt Promenada Resort Mall Chiang Mai aan de New Chiang Mai – San Kamphaeng Road, niet ver van het centrum van de stad. Op deze hoofdweg ligt het winkelcentrum tussen de Super Highway en 2nd Rings Road. Om vanuit het centrum het winkelcentrum te bezoeken kun je gebruik maken van de Promenada shuttle bus.

Openingstijden: 11.00u tot 21.00u (op zaterdag, zondag en feestdagen 10.00u – 21.00u).

Meer over het prestigieuze Promenada Resort Mall Chiang Mai lees je op de website van het winkelcentrum.

 

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.