Hua Hin en Cha-am hebben vele culturele bezienswaardigheden. In Hua Hin en Cha-am is veel te zien en te beleven

De regio Hua Hin en Cha-am biedt zijn bezoekers vele mogelijkheden voor het maken van interessante excursies naar indrukwekkende historische en culturele bezienswaardigheden en Nationale parken. Ook zijn er in Hua Hin en Cha-am veel mogelijkheden tot het ondernemen van activiteiten.

Vanuit Hua Hin en Cha-am worden vele leuke en interessante excursies aangeboden. Bezienswaardigheden in Hua Hin en Cha-am

De sfeer van de jaren twintig en dertig uit de vorige eeuw proef je nog altijd in het Hua Hin Railway station, het Hua Hin Railway hotel en de twee Koninklijke paleizen. Op cultureel gebied liggen er in deze plaatsen diverse tempelcomplexen waaronder de Chinese tempel Kao Takiab met zijn vele wilde en brutale apen. In de nabije omgeving van Hua Hin en Cha-am bevinden zich de Nationale parken Khao Sam Roi Yot met de beroemde Phraya Nakhon grot en Kaeng Krachan met zijn Pa la-U waterval. Bijzonder in de regio Hua Hin en Cha-am zijn de vele beelden die in Puek Tian vanuit de zee omhoog rijzen.

Kitesurfing op de Golf van Thailand.Activiteiten in Hua Hin en Cha-am

Hua Hin, Cha-am en omgeving bieden vele sportieve activiteiten. Er zijn tal van watersportfaciliteiten beschikbaar en op de stranden kun je op diverse plaatsen paarden huren. Vanuit de Elephant Village kun je een ontspannende tocht maken op de rug van een olifant.

In de regio liggen vele diverse fraaie golfbanen van wereldklasse waar de moderne golfspeler helemaal aan zijn trekken komt.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Marukhathaiyawan palace Hua Hin

Kameel rijden in Thailand

Nieuw waterpretpark in Cha-am

Santorini Park nieuwste attractie in Cha-am

Kaeng Krachan National Park op Unesco Werelderfgoedlijst?