Op het mooie witte zandstrand van Cha-am zijn volop ligstoelen en parasols te huur.Cha-am is een moderne tegenhanger van Hua Hin

25 km ten noorden van Hua Hin ligt Cha-am. De badplaats Cha-am, ook wel geschreven als Chaam, heeft een mooi en breed strand en is een moderne tegenhanger van Hua Hin. Op de boulevard van Cha-am zijn in de talrijke winkeltjes, restaurants en terrasjes veel Thaise families uit Bangkok te vinden. Door de week is het er vrij rustig, maar in het weekend en tijdens Thaise feestdagen kan het in Cha-am behoorlijk druk zijn. Het oude centrum van Cha-am wordt gevormd door het postkantoor, de markt en het treinstation. Cha-am kent verder geen nachtleven.

De locale bevolking van Cha-am verkoopt versnaperingen op het strand.Cha-am heeft het langste zandstrand van Thailand

Aan het lange witte zandstrand (het langste van Thailand) van Cha-am zijn volop ligstoelen en parasols te huur en na het zwemmen kan men zich afspoelen in een van de openbare badhuizen. Op het strand worden door de locale bevolking van Cha-am volop frisdranken, bier en andere versnaperingen aangeboden.

Meeste hotels bevinden zich in het noordelijk deel van Cha-am

Het Unico Sandara hotel ligt in het noordelijk deel van Cha-am.Cha-am is als stad sterk in ontwikkeling. Het noordelijk deel van Cha-am is populair bij westerlingen. In dit gedeelte van de stad bevinden zich de meeste hotels, bars en restaurants. In Aanbevelenswaardige en best beoordeelde hotels en guesthouses in Cha-am lees je meer over accommodaties in Cha-am. Hier vind je tevens een selectie van hotels en guesthouses met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Cha-am is ideaal voor een familievakantie.Meer informatie over Cha-am? Ga dan naar de pagina Hua Hin en Cha-am.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Ferry project Pattaya – Cha-am – Hua Hin

Van Bangkok Aiport naar Hua Hin of Pattaya

Marukhathaiyawan palace Hua Hin

Kameel rijden in Thailand

Nieuw waterpretpark in Cha-am

Santorini Park nieuwste attractie in Cha-am

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten