Nachtleven in Hua Hin heeft een knusse sfeer

Het nachtleven in Hua Hin speelt zich af rondom Bintabath.In vergelijking met Bangkok en de badplaatsen aan de andere kant van de golf heeft Hua Hin een bescheiden nachtleven. Toch valt er hier genoeg te beleven en het grote voordeel is dat het nachtleven van Hua Hin zich allemaal binnen loopafstand afspeelt. Het uitgaansgebied van Hua Hin heeft een knusse sfeer en is bovendien minder schreeuwend dan dat van Bangkok en Pattaya.

Centrum van het nachtleven in Hua Hin is Bintabath

Het nachtleven in Hua Hin speelt zich af rondom Bintabath. In deze straat (die
In de discotheek onder het Hilton Hotel zijn na de sluitingstijd van de bars veel bargirls te vinden.tegenover het Hilton hotel ligt) en enkele zijstraatjes hiervan liggen de nodige restaurants, pubs en bars. Go-go bars zijner in Hua Hin niet maar er zijn wel genoeg bars met bargirls. Onder het Hilton hotel ligt een discotheek waar na sluitingstijd van de bars veel bargirls te vinden zijn.

Cha-am heeft een zeer beperkt nachtleven

In Cha-am is het nachtleven zeer beperkt. Er zijn wel enkele bars, maar voor het echte nachtleven ben je op Hua Hin aangewezen. Met de taxi is het vanaf Cha-am een half uurtje rijden naar Hua Hin.