Gezellig winkelen in Hua Hin

Market Village in Hua Hin heeft op winkelgebied veel te bieden. Hua Hin heeft een grote verscheidenheid op het gebied van winkelen. Er is een gevarieerd aanbod van winkels waar je dingen zoals (op maat gemaakte) kleding, sieraden, elektrische apparatuur en kunst kunt kopen. In 2006 is er in Hua Hin een nieuw groot winkelcentrum (Market Village). Net als op veel plaatsten in Thailand heeft ook Hua Hin een groot aantal locale markten waar je als buitenlander heerlijk kunt winkelen.

In Cha-am liggen de meeste winkels in het centrum

Het is gezellig winkelen op de  locale markten in Hua Hin en Cha-am.Ook Cha-am heeft op het gebied van winkelen een redelijk aanbod. Het aanbod bestaat hier voornamelijk uit van winkels met zaken als kleding, sieraden en souvenirs. De meeste winkels vind je in het centrum van Cha-am, maar ook aan het strand is het gezellig winkelen bij de diverse souvenirwinkeltjes.

Winkelen in de hypermarkets van Cha-am

Langs het strand van Cha-am en aan de Narathip Road, de belangrijkste oost-west straat in Cha-am,  liggen diverse 7-eleven winkels. Tegenover de Cha-am markt (versmarkt in de buurt van het treinstation) ligt een Tesco-Lotus Express.

Enkele kilometers ten noorden van Cha-am (Pet Kasem Road richting Pechaburi) ligt een nieuwe Tesco-Lotus Hypermarket. Hier ligt ook een outletcenter (Premium Outlet) waar je merkkleding en schoenen kunt kopen tegen gereduceerde prijzen.