Ruime keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden op Koh Samui

Wat Plai Laem is de meest kleurrijke tempel op Koh Samui.Koh Samui biedt een ruime keuze aan toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Veel informatie hierover kun je ter plekke krijgen via de diverse toeristische informatiediensten en touroperators. In de hotellobby’s en toeristische centra op Koh Samui liggen gratis tijdschriften en kaarten klaar waarin alle toeristische activiteiten en bezienswaardigheden van Koh Samui vermeld worden.

Bezienswaardigheden op Koh Samui

Net als in heel Thailand liggen er op Koh Samui vele tempels (wats) waarvan Wat KhunAram, Wat Phra Yai (Big Buddha) en Wat Plai Laem het bezoeken meer dan de moeite waard zijn. Een veel bezochte bezienswaardigheid op Koh Samui is de rotsformaties Hin Ta & Hin Yai.

Het binnenland van Koh Samui heeft een prachtige ongerepte natuur met enkele schitterende watervallen. Rond Koh Samui liggen diverse eilanden waar het massa toerisme nog niet is toegeslagen en daardoor nog veel rust en authentieke sfeer te proeven is.

Het Samui Monkey Theatre is leuk voor kinderen. Je kunt verder een olifantentocht maken of een bezoek brengen aan een monkey center, snakefarm of Samui aquarium & tiger zoo.

Activiteiten op Koh Samui

Koh Samui biedt veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Op de eerste plaats is Koh Samui een strandbestemming en zijn er veel faciliteiten om te zwemmen, zonnen en watersport. Maar Koh Samui heeft ook een groot aanbod van activiteiten aan land.

Koh Samui biedt vele watersport mogelijkheden.Thailand is een van de leidende landen zijnde een golfparadijs. Verscholen tussen de tropische ongerepte natuur van Koh Samui liggen golfbanen van internationale allure.