Prachtige collectie van tropische zeedieren

In het Samui Aquarium leven diverse soorten tropische vissen en andere waterdieren.Het Samui Aquarium is een paradijs onder de zee en herbergt een verbazingwekkende collectie van tropische vissen en andere waterdieren zoals schildpadden. Tevens beschikt het aquarium over een kleurrijk koraal. Het aquarium zelf bestaat uit een 120 meter lange tunnel waarin je aan weerszijden in grote tanks de onderwaterwereld kunt bewonderen. De diverse soorten vis en andere onderzeese wezens in het Samui Aquarium leven in de Golf van Thailand, en vooral in de wateren rondom Koh Samui.

Spelen en knuffelen met de jonge welpen

Als je wilt kun je in de Tiger Zoo spelen en knuffelen met de welpen.In de Tiger Zoo leven diverse Bengaalse tijgers, luipaarden en leeuwen. Deze gevreesde roofdieren die zowel angst als ontzag afdwingen verblijven in de tiger zoo in een natuurlijke omgeving. Je kunt in de tiger zoo spelen of knuffelen met de jonge welpen, en als durft kun je samen met een volwassen dier op de foto. Dagelijks wordt er in de tiger zoo om 01.00u een show opgevoerd met diverse vogels en Bengaalse tijgers.

Bereikbaarheid en openingstijden Samui Aquarium &Tiger Zoo

Een bezoek aan het Samui Aquarium & Tiger Zoo is een leuke bestemming voor een dagje uit. Het Samui Aquarium & Tiger Zoo ligt in het zuiden van Koh Samui bij Hua Thanon. Het is per songtaew of taxi makkelijk te bereiken.

Openingstijden: dagelijks van 09.00u tot 18.00u.

Entree: 250 Bath.

Website Samui Aquarium & Tiger Zoo.

Video presentatie Samui Aquarium & Tiger Zoo: