Zweven door de jungle van Koh Samui

Veiligheid staat bij Sky Fox Cable Ride voorop.Sky Fox Cable Ride is een fantastische zweefrit door de jungle van Koh Samui. Gedurende een half uur krijg je het gevoel van pure vrijheid om langs kabels van platform tot platform te zweven. Na de rit word je meegenomen naar een prachtige waterval waar je kunt afkoelen van deze schitterende ervaring.

De apparatuur van Sky Fox wordt gemaakt door  een toonaangevende exploitant die soortgelijk materiaal over de hele wereld heeft uitstaan. De kabels en veiligheidsuitrustingen worden met grote regelmaat gecontroleerd en de tochten worden begeleid door ervaren gidsen.

Sky Fox Cable Ride haalt je op en brengt je weer terug

Zweven door de weelderige groene jungle van Koh Samui.Er worden door Sky Fox Cable Ride drie maal daags (10.00u, 13.00u en 16.00u) tochten gehouden. Deze tochten zijn te boeken bij een van de vele reisbureautjes op Koh Samui.

Het parcours van Sky Fox Cable Ride ligt midden in de jungle van centraal Koh Samui. Deelnemers aan de zweeftocht worden door Sky Fox op diverse locaties opgehaald en weer terug gebracht.

Website Sky Fox Cable Ride.


Video presentatie Sky Fox Cable Ride: