ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Sky Fox Cable Ride

Zweven door de jungle van Koh Samui

Veiligheid staat bij Sky Fox Cable Ride voorop.Sky Fox Cable Ride is een fantastische zweefrit door de jungle van Koh Samui. Gedurende een half uur krijg je het gevoel van pure vrijheid om langs kabels van platform tot platform te zweven. Na de rit word je meegenomen naar een prachtige waterval waar je kunt afkoelen van deze schitterende ervaring.

De apparatuur van Sky Fox wordt gemaakt door  een toonaangevende exploitant die soortgelijk materiaal over de hele wereld heeft uitstaan. De kabels en veiligheidsuitrustingen worden met grote regelmaat gecontroleerd en de tochten worden begeleid door ervaren gidsen.

Sky Fox Cable Ride haalt je op en brengt je weer terug

Zweven door de weelderige groene jungle van Koh Samui.Er worden door Sky Fox Cable Ride drie maal daags (10.00u, 13.00u en 16.00u) tochten gehouden. Deze tochten zijn te boeken bij een van de vele reisbureautjes op Koh Samui.

Het parcours van Sky Fox Cable Ride ligt midden in de jungle van centraal Koh Samui. Deelnemers aan de zweeftocht worden door Sky Fox op diverse locaties opgehaald en weer terug gebracht.

Website Sky Fox Cable Ride.


Video presentatie Sky Fox Cable Ride:


Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.