ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Na Muang watervallen

De Na Muang watervallen bestaan uit twee watervallen

De tweede waterval van Na Muang is ook per olifant te bereiken.De watervallen van Na Muang worden vaak gezien als de mooiste van Koh Samui. De naam van de watervallen wordt ontleend aan de paarsachtige rotsformaties.

De Na Muang watervallen bestaan uit twee watervallen. De eerste waterval is 18 meter hoog en kan per voertuig bereikt worden. Het water stort hier trapsgewijs over een steile rotswand naar beneden en komt vervolgens in een bassin waar lekker in gezwommen kan worden. De tweede waterval is 80 meter hoog en is te bereiken middels een wandeling van 30 minuten. Het is ook mogelijk om de route naar deze waterval op de rug van een olifant af te leggen.

Waar liggen de Na Muang watervallen?

De Na Muang watervallen liggen centraal op Koh Samui. Op de Ring Road (doorgaande weg om het eiland) ga je bij het plaatsje Na Muang het binnenland van Koh Samui in. Het plaatsje Na Muang ligt zo’n 10 kilometer ten zuiden van de plaats Nathon.


Korte impressie Na Muang watervallen:

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.