Feestgangers uit de hele wereld komen naar de Full Moon Party

De Full Moon Party op Koh Pha Ngan is ’s werelds meest beroemde strandfeest.De Full Moon Party is ontstaan in de jaren 80 en was het initiatief van enkele backpackers die de volle maan gebeurtenis wilde vieren op het strand Haad Rin Nok (Koh Pha Ngan). Wat ontstaan is als een klein gezellig feestje is uitgegroeid tot een wereld beroemd strandfeest wat bezocht wordt door (jongere) reizigers uit de hele wereld. Maandelijks komen er op de Full Moon Party tussen de 5.000 en 15.000 feestgangers die van zonsondergang tot zonsopgang feesten en dansen op muziek gedraaid door DJ’s uit de hele wereld. Op het strand worden ‘buckets’ verkocht die gevuld worden met ijs en sterke drank.

Buiten de volle maan periodes worden er voortdurend feesten georganiseerd door de bars in Haad Rin. Het is hier dus doorlopend een feestgedruis.

Vanwege Full Moon Party’s veel accommodaties voor jongeren en backpackers

Op het strand worden ‘buckets’ met sterke drank verkocht.  Vanwege de Full Moon Party’s is Koh Pha Ngan erg populair bij jongeren en backpackers. Veel accommodatie op het eiland is dan ook gericht op deze doelgroep. Vooral in Haad Rin en omgeving is er een groot aanbod van eenvoudige en goedkope accommodaties.

Ga je speciaal voor de Full Moon Party naar Koh Pha Ngan dan is het raadzaam om een paar dagen van tevoren te gaan. Kom je namelijk op de dag van de Full Moon Party aan dan is het vinden van een accommodatie erg lastig.

In Aanbevelenswaardige hotels en guesthouses op Koh Pha Ngan lees je meer over accommodaties op Koh Pha Ngan. Hier vind je tevens een selectie van hotels en guesthouses met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Website Full Moon Party.


 

Video presentatie Full Moon Party:


 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Dubbel feest op Koh Phangan