ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Big Buddha (Bang Rak)

Big Buddha (Bang Rak) zeer geschikt voor gezinnen met kinderen

Big Buddha (Bang Rak) staat bekend om zijn rustige zee en mooie zandstrand.Het strand van Big Buddha ontleend zijn naam aan zijn ligging bij de Wat Phra Yai met zijn enorm grote Boeddha beeld. Het ligt bij de plaats Bang Rak en wordt daardoor ook wel Bang Rak Beach genoemd.

Bang Rak is nog vrij rustig, maar op dit moment het snelst ontwikkelde gebied van Samui. De rustige zee en het mooie zandstrand maken Bang Rak zeer geschikt als verblijfsplaats voor gezinnen met kinderen. Het plaatselijke uitgangsleven bestaat uit restaurants, bars en live muziek. Chaweng ligt op ongeveer 15 rijden en Nathon op 25 minuten.

Met de boot naar Koh Pha Ngan

Vanaf de tempel bij de Big Buddha heb je een mooi uitzicht over Bang Rak. Vanaf Bang Rak kun je per veerboot naar Thong Sala op het eiland Koh Pha Ngan. Vanaf de pier bij Big Buddha vertrekt 4x per dag een boot naar het strand van Haad Rin (Full Moon Party), eveneens op Koh Pha Ngan.


Korte video impressie van Big Buddha Beach:


Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.