ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Lamai

Lamai is het tweede strand van Koh Samui

Lamai is qua populariteit het tweede strand van Koh Samui.Even ten zuiden van Chaweng ligt het strand van Lamai. Qua populariteit is Lamai het tweede strand van Koh Samui, maar het toeristische publiek is hier over het algemeen wat ouder dan in Chaweng. Er is in Lamai volop activiteit, maar het is er allemaal wat kleiner en ingetogener dan in Chaweng. Lamai is een goed gemiddelde van het drukke Chaweng en de meer afgelegen plaatsen op Koh Samui.

Poederzacht zandstrand en veel palmbomen

Het is in Lamai allemaal wat kleiner en ingetogener dan in Chaweng.Het brede zandstrand van Lamai is net zo poederachtig als dat van Chaweng maar de vele palmbomen die hier langs het strand staan geven Lamai een rustigere en natuurlijkere sfeer. De zee is bij Lamai wat ruiger omdat de golven hier niet gebroken worden door het koraal.

Aan de zuidzijde van Lamai beach liggen de Hin Ta & Hin Yai (opa en oma rotsen), een populaire attractie voor de locale bevolking en toeristen vanwege hun gelijkenis met de menselijke geslachtsdelen.

 


Video presentatie Lamai Beach:


Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.