ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Nathon

Het bestuurlijk centrum van Koh Samui ligt in Nathon

Nathon is een belangrijke havenplaats op Koh Samui.Nathon wordt gezien als de hoofdstad van Koh Samui en ligt aan de noordwest kant van het eiland. In Nathon is het bestuurlijk centrum van Koh Samui gevestigd en er bevinden zich diverse banken en het hoofd postkantoor. Behalve de oude houten Chinese winkelgebouwen heeft Nathon de toerist echter weinig te bieden.

Nathon is de belangrijkste havenplaats van het eiland

De stad Nathon is de belangrijkste havenplaats van Koh Samui. De passagiersboten vanaf het vaste land en de eilandenNathon wordt gezien als de hoofdstad van Koh Samui. Koh Pha Ngan en Koh Tao leggen hier aan. De meeste veerboten met auto’s komen aan in Lipa Noi, enkele kilometers ten zuiden van Nathon.

Nathon is ook de thuisbasis voor de visserij van het eiland. De vis wordt hier aan land gebracht en vervolgens gedistribueerd over de talrijke visrestaurants verspreid over het eiland. Het strand van Nathon wordt voornamelijk gebruikt door de locale bevolking.

 


Video presentatie over Nathon en de westkust van Koh Samui:


 

 

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.