Per bus

Per taxi

Transfer per bus naar het trein- en busstation van Bangkok

De gratis shuttlebus naar het PTC vertrekt op het vliegveld vanaf level 1.Vanaf level 1 op vliegveld Suvarnabhumi moet je eerst met de (gratis) shuttlebus naar het PTC (Passenger Transportation Center), het centrale busstation van het vliegveld.

Hier vertrekken de bussen voor je transfer naar de Southern Bus Terminal (Sai Tai) of het Hua Lamphong (Central Train Station) in Bangkok.


Transfer naar de Southern Bus Terminal

Vanaf de Public Bus Terminal op het PTC (Passenger Transportation Center) gaat de bus van lijn 556 van vliegveld Suvarnabhumi naar de Southern Bus Terminal. Tickets voor een transfer per bus kosten 35 Bath.

De Airport Expressbus gaat rechtstreeks naar het Victory Monument en Hua Lamphong.Transfer naar het Hua Lamphong (Central Train Station)

Treinstation Hua Lamphong kun je bereiken met de snelle Airport Expressbus of goedkopere stadsbus. Beide bussen vertrekken vanaf het PTC (Passenger Transportation Center).

Airport Expressbus

Lijn AE4 gaat van vliegveld Suvarnabhumi via de Highway rechtstreeks naar het Victory Monument. Vervolgens rijdt de bus verder naar treinstation Hua Lamphong, het eindstation van deze buslijn. Tickets voor een transfer per Airport Expressbus kosten 150 Bath.

Stadsbus

Lijn 551 gaat vanaf het vliegveld naar het Victory Monument in Bangkok.De stadsbus van lijn 551 gaat van vliegveld Suvarnabhumi naar het Victory Monument. Wil je door naar treinstation Hua Lamphong dan neem je op Victory Monument vervolgens de bus van lijn 29. Tickets voor deze transfer kosten resp. 35 Bath (lijn 551) en 8 Bath (lijn 29).


Transfer per taxi naar het trein- en busstation van Bangkok

De snelste en makkelijkste manier voor het maken van een transfer is per taxi.Buiten de aankomsthal op level 1 van vliegveld Suvarnabhumi vind je de taxistandplaats (taximeter). Als er een grote rij bij de taxi’s staat kun je ook de gratis shuttlebus naar het PTC (Passenger Transport Center) nemen alwaar meer taxi’s staan te wachten.

Al dan niet via de Highway (het tolgeld van circa 60 Bath dient door de passagier betaald te worden) maak je dan je transfer naar de Southern Bus Terminal of Hua Lamphong (Central Train Station). Afhankelijk van de bestemming bedragen de kosten voor een transfer per taxi zo’n 300 à 400 Bath.