Winkelen op Koh Samui

Veel winkels en kraampjes op Koh Samui zijn gericht op het toeristisch publiek.

Koh Samui biedt veel mogelijkheden tot winkelen. Met name rondom Chaweng Beach en Lamai Beach liggen vele winkels en kraampjes die vooral gericht zijn op toeristisch publiek. Maar ook in de andere plaatsen op Koh Samui tref je voldoende  winkeltjes en kraampjes waar je leuke souvenirs kunt kopen. Verspreid over het eiland liggen diverse grotere winkels waar je kunt winkelen tussen een uitgebreid assortiment van food en non-food artikelen. Markten vind je op heel Koh Samui, maar de meest populaire tref je aan in Chaweng, Lamai en Nathon.


Voor weinig geld genieten van de heerlijkste gerechten

Een hapje eten op het strand van Koh Samui.Overal aan de stranden van Koh Samui tref je strandtenten aan waar je kunt genieten van een exotisch drankje of koel biertje. Ook is er een grote verscheidenheid aan uitstekende restaurants. Op het hele eiland kun je in overvloed genieten van de Thaise keuken. Ook zijn er een groeiend aantal Europese en andere internationale restaurants waar je voor weinig geld kunt genieten van heerlijke gerechten.

Feesten en uitgaan op Koh Samui

Als je wilt uitgaan op Koh Samui ben je aangewezen op Chaweng en Lamai. Wil je feesten of uitgaan op Koh Samui, dan ben je  aangewezen op Chaweng en Lamai waar elke avond het nachtleven los barst. Voor de echte feestbeesten is er de Full Moon Party op het eiland Koh Pha Ngan. De ladyboys cabaret shows brengen een aangename avond met zang, dans en een vleugje komedie in Vegasstijl. De shows worden met veel glamour opgevoerd.