Meeste producten worden op Koh Samui op de markt verkocht

Op de locale markten van Koh Samui is zeer veel te koop. Op Koh Samui vind je geen gigantische winkelcentra, zoals in Bangkok, waar bijna letterlijk alles verkocht wordt. Er zijn wel enkele hypermarkets van o.a. Tesco-Lotus en Big C, maar de meeste producten worden op Koh Samui op de markt verkocht. Ga je op Koh Samui winkelen dan zul je merken dat er hier toch zeer veel te koop is. Het aanbod in de winkels en op de markten van Koh Samui varieert van originele Thaise producten tot design tassen en merkkleding.

Thaise souvenir producten vind je vooral op de populaire toeristen markten

In Chaweng en Lamai kun je ook winkelen in westerse stijl. Voorbeelden van Thaise producten die internationale bekendheid hebben zijn Thaise zijde en handwerk. Deze traditionele Thaise souvenirs, geproduceerd in alle delen van het land, zijn volop te vinden op de populaire toeristen markten en in de winkels op Koh Samui.

Winkelen in westerse stijl op Koh Samui

Nathon is het belangrijkste winkelcentrum op Koh Samui, maar het winkelen is er vooral gericht op de locale bevolking. Aan de Nathon Road liggen Samui Mart (naast food ook een groot aanbod van kleding en schoenen) en Samui Shoes (grootste schoenenwinkel van Koh Samui).

Wil je op Koh Samui winkelen in westerse stijl dan moet je in Chaweng of Lamai zijn. Vooral Chaweng heeft een groot aanbod aan winkels waar o.a. kleding, sieraden, elektronische apparaten en souvenirs verkocht worden.