Genieten van natuur en show

Million Years Stone Park & Crocodile Farm is een toeristische attractie voor natuurliefhebbers.Het Million Years Stone Park & Crocodile Farm is een park en boerderij op ongeveer 9 kilometer van Pattaya. Het park is een toeristische attractie welk speciaal aangelegd is voor mensen die van de natuur houden. Naast de vele dierlijke, plantaardige en minerale bezienswaardigheden biedt het Million Years Stone Park & Crocodile Farm diverse grappige en spannende shows.

Million Years Stone Park

Het Million Years Stone Park bevat gigantische rotstuinen vol met exotische planten en bloemen in een prachtige natuurlijke omgeving. Er bevindt zich ook Het Million Years Stone Park bestaat uit gigantische rotstuinen. een dierentuin waar naast traditionele dieren ook uitzonderlijke vogels en vissen leven. Het is mogelijk om zich tussen diverse dieren te bewegen en ermee te spelen. Zo kun je ook op de foto met tamme tijgers, olifantjes of diverse andere dieren.

Crocodile Farm

In het Million Years Stone Park & Crocodile Farm bevindt zich ook een boerderij met meer dan 1000 krokodillen. Dagelijks worden er in deze Crocodile Farm diverse krokodillenshows gegeven. De shows worden opgevoerd tussen tussen 09.00u en 17.00u.

In de Crocodile Farm worden dagelijks diverse spannende shows opgevoerd.

Openingstijden en bereikbaarheid Million Years Stone Park & Crocodile Farm

Het Million Years Stone Park & Crocodile Farm ligt ongeveer 9 kilometer ten noordoosten van Pattaya. Het park is het makkelijkst per Songtaew te bereiken.

Openingstijden: dagelijks van 08.00u tot 18.30u.

Website MillionYears Stone Park & Crocodile Farm.

 

Foto presentatie MillionYears Stone Park & Crocodile Farm: