Show, trekking en combinatietour

Pattaya Elephant Village ligt zo’n 20 km ten oosten van Pattaya.Het Pattaya Elephant Village is een olifantenpark dat oorspronkelijk werd opgericht als rustoord voor zieke en oude olifanten die in de bosbouw werkzaam waren. Tegenwoordig worden de olifanten in de Pattaya Elephant Village diverse vaardigheden aangeleerd om ze vervolgens trekkings en shows te laten verzorgen.

Dagelijks wordt er in de Pattaya Elephant Village om 14.30u een show uitgevoerd waarin deze reusachtige dieren laten zien hoe het werk in de bossen werd uitgevoerd, wordt er voetbal gespeeld en doen ze spelletjes.

Tussen 09.00u en 16.30u kun je op de rug van een jumbo een trekking maken door het nabijgelegen junglegebied. Het is ook mogelijk om een combinatietocht te maken van olifantentocht, jungle wandeling en rafting. Tijdens dit arrangement krijg je tussendoor een lunch aangeboden.

Openingstijden en bereikbaarheid Pattaya Elephant Village

Vanuit de Pattaya Elephant Village kun je een trekking maken door het nabijgelegen junglegebied.De Pattaya Elephant Village ligt zo’n 20 km ten oosten van Pattaya vlakbij de Siam Country Club (Old Course golfbaan).

Openingstijden: dagelijks van 09.00u tot 18.00u.

Website Pattaya Elephant Village.