Uitkijktoren op de 55e verdieping

Je kunt per kabelbaan naar de 55e verdieping van de uitkijktoren. Pattaya Park is een amusementspark dat bestaat uit een fantastisch watersportpark (Pattaya Park Beach Resort) en een waardig pretpark (Pattaya Park Funny Land). Beide parken zijn los van elkaar te bezoeken. Je kunt in Pattaya Park per kabelbaan of lift naar de uitkijktoren op de 55e verdieping van het aangrenzende hotel. Dit is de hoogste toren van Pattaya en je hebt van hieruit een prachtig uitzicht over Pattaya en Jomtien Beach. Als je weer naar beneden gaat kan dit eventueel ook afzeilend. Op de 52e, 53e en 54e verdieping van het hotel zijn restaurants in diverse stijlen gevestigd. De restaurants draaien 360 graden zodat je tijdens het eten kunt genieten van wisselende weidse vergezichten.

Pattaya Park Beach Resort

Het waterpark Pattaya Park Beach Resort is met zijn talloze glijbanen, bubbelbaden en zwembaden een groot water- en zwemparadijs. Voor de allerkleinsten is er een speciaal kinderbad en omdat het Pattaya Park bij het strand ligt kun je vanuit hier rechtstreeks een duik in de zee nemen.

Pattaya Park Funny Land

Pattaya Park Funny Land is een waardig pretpark.Het Pattaya Park Funny Land is een pretpark met attracties voor de gehele familie. Er is vertier voor jonge kinderen maar ook voor de ouderen heeft Funny Land aardige en spannende attracties voorhanden.

Bereikbaarheid en openingstijden Pattaya Park

Pattaya Park ligt tussen Pattaya en Jomtien Beach. Per openbaar vervoer is dit pretpark makkelijk te bereiken.

Openingstijden: dagelijks van 11.00u tot 22.00u.

Website Pattaya Park.


Video presentatie Pattaya Park: