ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Jomtien Beach

Jomtien is de beste plek voor watersporters

Het strand van Jomtien is een prima plek voor watersporters. Jomtien ligt 4 kilometer ten zuiden van Pattaya en heeft een mooi, breed en langgerekt zand strand. Het strand van Jomtien is in Pattaya de beste plek voor watersporters, temeer omdat de zee hier schoner is dan in centraal Pattaya.

Aan de overkant van de boulevard in Jomtien liggen vele winkeltjes en restaurants, maar alles is er een stuk rustiger dan in Pattaya zelf.


Vooral gezinnen met kinderen

Aan het strand van Jomtien is het een stuk rustiger dan in centraal Pattaya.Vanwege het strand en rustigere sfeer tref je in Jomtien dan ook veel gezinnen met kinderen aan. Buiten het strand is er voor hen nog van alles te beleven. Zo ligt er tussen Jomtien en centraal Pattaya een waterpretpark en in de nabijheid liggen verder Mini Siam, een tijgerpark, olifantenvillage en apeneiland.


Video presentatie Jomtien Beach:

 

 

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.