ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Naklua Beach

Naklua heeft nog steeds de charme van een vissersdorp.Nog steeds de charme van een vissersdorp

Naklua ligt ten noorden van Pattaya en heeft ondanks alle toeristische drukte zijn charme als vissersdorp toch enigszins weten te behouden. Omdat Naklua eigenlijk nog steeds een vissersplaats is heeft het ook een aardige vismarkt. In de authentieke en smalle straatjes van Naklua tref je nog veel schilderachtige houten huizen en winkels met traditionele Thaise ambachten aan.


Naklua heeft een klein en intiem strand

Naklua heeft een klein en intiem strand.Naklua heeft een mooi intiem strand dat een stuk kleiner en rustiger is als het strand van Pattaya en zelfs als dat van Jomtien. Hoewel er in Naklua dan ook minder watersport activiteiten plaatsvinden is het strand wel populair bij surfers. Op het strand van Naklua kun je ook surfmateriaal huren.

Naklua heeft geen beachroad en geen boulevard. Ook het nachtleven is er een stuk rustiger dan in centraal Pattaya. Net als Jomtien is Naklua een meer gezinsvriendelijke bestemming.

 


Video presentatie Naklua Beach:

 

 

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.