Pattaya Beach is het centrum van Pattaya

Centraal Pattaya heeft een strand van 3 kilometer.Centraal Pattaya heeft een 3 kilometer lang strand en een groot aanbod van watersport activiteiten. Vanaf het strand in Pattaya vertrekken de diverse boten naar de nabijgelegen eilanden.

Achter het strand aan de overkant van de boulevard liggen de vele hotels, appartementen, winkeltjes en fastfood restaurants. ’s Avonds gaat hier en in de zijstraten (vooral in Soi 1, 2, en 3) het nachtleven van start in de vele openlucht barretjes (bar Beers), discotheken en nachtclubs.


Voor de kust van Pattaya liggen enkele eilandjes

Vanaf het strand in Pattaya kun je een boottocht naar de nabijgelegen eilanden. Voor de kust van Pattaya liggen diverse schitterend mooie eilanden. Deze eilanden hebben allemaal prachtige stranden en het water is er zeer helder. Op de eilandjes zelf zijn restaurantjes en barretjes en een aantal bieden ook de mogelijkheid tot snorkelen of duiken.

Vanaf het strand in Pattaya kun je rechtstreeks naar deze eilandjes varen. Het snelst en duurst is per speedboot, maar je kunt ook goedkoop met de toeristenboot.


Video presentatie Pattaya Beach: