Het beroemde en beruchte nachtleven in South Pattaya

Walking Street is het centrum van het nachtleven in Pattaya.Pattaya staat internationaal bekend om zijn uitbundige 18+ nachtleven. Het meest beroemde en beruchte nachtleven in Pattaya speelt zich af in South Pattaya. Hier liggen vele restaurants, pubs, go-go bars en trendy discotheken. Er wordt stevig gedronken en gefeest tot in de vroege uurtjes en overal is volop vrouwelijk gezelschap aanwezig. Walking Street (het zuidelijke verlengde van de Beach Road) is het centrum van het nachtleven in Pattaya en is met zijn uitgebreid aanbod van entertainment een van de meest opwindende straten ter wereld.

Voor live muziek kun je hier terecht in de diverse muziekcafé’s waar je onder het genot van een drankje naar muziek van uiteenlopende genres kan luisteren.

Nachtleven in centraal Pattaya

Het meest beroemde en beruchte nachtleven speelt zich af in South Pattaya.In het centrale gedeelte van Pattaya (Central) speelt het nachtleven zich voornamelijk af in het gebied rond Soi 7 en 8. Aan de Beach Road en Pattaya 2 Road liggen vele bars waar ook animeermeisjes aanwezig zijn. Walking Street is hier de meest bekende uitgaansstraat.

Het nachtleven in Noord Pattaya is wat rustiger

Ook in het noordelijk deel van Pattaya liggen de nodige restaurants, bars en cafe’s met live muziek. Het nachtleven zelf is hier wat rustiger maar ook hier blijft het ’s avonds nog lang gezellig.

Het nachtleven in Jomtien en Naklua

Trendy discotheken vind je in South Pattaya.In Jomtien en Naklua is het nachtleven allemaal een stuk rustiger dan in Pattaya. Hoewel het nachtleven zich hier langzaam maar zeker ook steeds meer begint te ontwikkelen is de echte feestganger in Pattaya zelf beter op zijn plaats.


Video impressie nachtleven Pattaya:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

10 beste hotels in Pattaya dichtbij Walking Street

Grootscheepse controle bars Pattaya