Wat Chalong op Phuket is een interessante bezienswaardigheid.Bezienswaardigheden op Phuket

Het heuvelachtige eiland Phuket kenmerkt zich door zijn prachtige baaien, verzorgde witte zandstranden en heldere zeeën. Maar ook op cultureel gebied heeft Phuket de nodige bezienswaardigheden. Zo liggen er verspreid over het eiland diverse kleurrijke tempels zoals bijvoorbeeld Wat Chalong en Wat Phra Thong met zijn unieke gouden Boeddha.

Er worden diverse excursiemogelijkheden aangeboden zoals boottochten naar de omringende eilanden en een rondrit door Phuket town met zijn mooie Portugese architectuur. In het Phuket Butterfly Garden kom je alles te weten over Aziatische vlinders en insecten.

Een leuke activiteit op Phuket is het maken van een olifantentocht. Activiteiten op Phuket

De wateren rond Phuket bieden veel activiteiten op het gebied van watersport. Zo is Phuket een perfecte locatie voor jetskiën, parasailing en windsurfen. Er bevinden zich rondom Phuket prachtige locaties waar je kunt duiken en snorkelen.

Ook het vaste land van Phuket leent zich prima voor sportieve activiteiten. Het binnenland van Phuket is prima te verkennen middels een jeepsafari en hou je van een avontuurlijke trekking dan kun je terecht in het Khao Phra Taew NationalPark. Verder staat Phuket bekend om zijn perfecte golffaciliteiten. Veel luxe hotels op Phuket hebben er zelfs een eigen golfcourse.

Phuket biedt veel acitiviteiten op het gebied van watersport.

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Phuket Bike Week

Soi Bangla, de ‘must see’ attractie op Phuket