Thema waterpark voor het hele gezin

Het Splash Jungle Water Park beschikt over een aantal spectaculaire glijbanen.Splash Jungle Water Park is een thema-waterpark met tal van zwembaden, spannende glijbanen en diverse water attracties. Het park is het eerste en enige waterpretpark op Phuket en is ontworpen volgens internationale standaarden. Splash Jungle Water Park biedt voor ieder wat wils en is daardoor een geweldig dagje uit op Phuket en een leuke ervaring voor het hele gezin. Terwijl de kinderen zich vermaken in de zwembaden en attracties kunnen de ouders genieten van een drankje bij de swim-up Splash Bar of in de sauna en warmwaterbronnen van de Spa Village.

Aqua Play Pool & bloedstollende water attracties

De Aqua Play Pool is het hoogte punt voor jongere kinderen.Populaire attracties in Splash Jungle Water Park zijn de Lazy River; een tocht per zwemband over een 335 meter stromende rivier, de Boomerango; een bloedstollende tocht in een opblaasboot die eindigt met een omgekeerde vrije val en de Superbowl; een centrifugale tocht eindigend in een splashdown zwembad.

Het hoogte punt voor jongere kinderen is de Aqua Play Pool, een ondiep speelbad met diverse glijbanen, waterkannonen en andere op basis van water gemaakt speelgoed.

Veiligheid heeft bij Splash Jungle Water Park hoge prioriteit. Het park beschikt over een team van goed opgeleide badmeesters en er worden gratis zwemvesten verstrekt aan kinderen en niet geoefende zwemmers.

De Boomerango is een bloedstollende tocht in een opblaasboot.Openingstijden en bereikbaarheid van Splash Jungle Water Park

Splash Jungle Water Park ligt in het noorden van Phuket vlakbij het vliegveld van Phuket en Mai Khao Beach. Vanuit de meeste Phuket stranden worden pendeldiensten aangeboden naar het park. Het Splash Jungle Water park is dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u.

Splash Jungle Water Park maakt deel uit van het West Sands Resort. Deze verblijfsaccommodatie biedt speciale packages in combinatie met het Splash Jungle Water Park.

Website Splash Jungle Water Park

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Splash Jungle Water Park Phuket, verkwikkend dagje uit voor het hele gezin

 

 

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.