ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Kata beach

Kata beach bestaat uit twee baaien

Kata bestaat uit twee baaien die worden gescheiden door een landtong.Kata beach ligt direct ten zuiden van Karon beach en is te verdelen in twee baaien die geschieden worden door een landtong. De noordelijke baai heet Kata Yai en zuidelijke Kata Noi. De baai van Kata Yai wordt begrensd door rotsblokken. Hierbinnen ligt het met palmbomen omzoomde witte strand en heldere zeewater van de Andaman zee. Het strand van Kata Noi wordt omgeven door een weelderige groene jungle. In dit gedeelte van Kata, wat meer beslotenheid en rust biedt, liggen enkele grote resorts. De zuidpunt van Kata beach is een favoriete plek bij surfers. Het ideale surfseizoen op Kata is van mei tot oktober.

Kata is populair bij gezinnen

De zuidpunt van Kata is een favoriete plek bij surfers.Kata heeft een dorpsachtige sfeer waar het ’s avonds aangenaam wandelen is. Naast gezellige barretjes en goede restaurants heeft Kata de nodige winkelvoorzieningen. Het nachtleven is er vrij kleinschalig waardoor het een minder hectisch karakter heeft. Er heerst in Kata een sfeer die goed aansluit bij zowel volwassenen als kinderen. Dat maakt Kata tot een populaire bestemming bij gezinnen.

 

Boek hier je hotel bij Kata beach met prijsmatchgarantie!

 

Video presentatie Kata beach:

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Vier stranden Thailand in top 10 Azië

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.