Vanuit Bangkok vlieg je in 1 uur en 20 minuten naar Phuket. Het vervoer vanaf Bangkok naar Phuket

Het vervoer naar Phuket kan op verschillende manieren De makkelijkste manier om Phuket te bereiken is echter per vliegtuig of per bus.

Vanaf beide vliegvelden van Bangkok vertrekken met grote regelmaat vluchten naar Phuket. Kom je aan op vliegveld Suvarnabhumi en vlieg je vanaf vliegveld Don Muang naar Phuket, dan dien je eerst een transfer te maken.

Wil je vanaf vliegveld Suvarnabhumi per bus of trein naar Phuket reizen dan dien je ook eerst een transfer te maken naar de Southern Bus Terminal (Sai Tai) of Hua Lamphong Railway Station (central train station).

Het vliegveld van Phuket ligt in noordelijk deel van het eiland en vanaf hier reis je per taxi in zo’n 45 minuten naar de zuidelijke stranden Patong, Karon en Kata.

Het vervoer op Phuket gaat snel en eenvoudig per tuk-tuk. Het vervoer op Phuket

Het vervoer op Phuket gaat snel en eenvoudig per tuk-tuk of taxi. Vergeleken met de rest van Thailand zijn de ritprijzen van de tuk-tuk en taxi hier wel een stuk duurder. Er zijn ook een aantal bus (songtaew) diensten tussen Phuket-town en de diverse plaatsen aan de stranden. In Phuket town zelf rijden ook stadsbussen. De makkelijkste en goedkoopste manier om op Phuket te reizen is per brommer of scooter.

De vertrekhal van Phuket International Airport. Meer informatie over vervoer en Phuket

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Gratis pendelbus vanaf luchthaven Phuket

Phuket krijgt eigen trein systeem?

Etihad introduceert dagelijkse vlucht op Phuket

Nieuwe terminal Phuket Airport op 5 februari open

Krabi airport ‘alternatief’ voor Phuket

Bus route Phuket Airport naar populaire stranden

Emirates lanceert dagelijkse lijndienst naar Phuket

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten