ThailandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 baht = 0,028 euro
NederlandTijd:    Temperatuur: graden   Koers: 1 euro = 35,650 baht

Thailand, het land van mogelijkheden!

De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand.
Meer informatie


Phuket International Airport

Vanuit heel Thailand wordt er met grote regelmaat op Phuket gevlogen.Vanuit Bangkok vertrekt er gemiddeld elk uur een vliegtuig naar Phuket

Het vliegveld van Phuket (Phuket International Airport) is relatief klein, maar goed georganiseerd. Vanaf de vliegvelden in Bangkok vertrekt gemiddeld elk uur een vliegtuig naar Phuket en ook vanuit diverse andere steden van Thailand wordt er met grote regelmaat naar Phuket gevlogen.

Internationaal heeft Phuket International Airport verbindingen met Singapore, Maleisië en Hongkong. En vanuit Europa zijn er rechtstreekse chartervluchten naar Phuket. Om het groeiend aantal passagiers op het vliegveld te kunnen verwerken wordt de capaciteit van Phuket Airport momenteel fors uitgebreid. Naar verwachting zal de update van het vliegveld medio 2014 voltooid zijn.

Phuket International Airport is een goed georganiseerd vliegveld.

Je vervoer vanaf Phuket Intenational Airport naar je bestemming op Phuket

Phuket International Airport ligt op het noordelijk deel van het eiland en de afstand naar Phuket town is 32 kilometer. Buiten bij de aankomsthal staan taxi’s en minibusjes klaar om je vervolgens naar de plaats van bestemming te brengen. Diverse hotels op Phuket beschikken over een eigen limousineservice.

Ga je vanuit de aankomsthal van het vliegveld naar buiten dan ligt er aan de linkerzijde de vertrekhalte van de airportbus. Deze busdienst verzorgt een shuttle tussen het vliegveld en de Phuket bus terminal.

Sedert medio 2013 is er ook een busdienst tussen Phuket International Airport en de populaire toeristische stranden Patong, Karon en Kata. Deze busdienst, de Phuket Airport Bus Express,  biedt een zogenaamde ‘hop on, hop off’ service. Meer informatie over deze service lees je op de website van de Phuket Airport Bus Express.

Aan de overkant van de parkeerplaats van het vliegveld staan de metertaxi’s klaar.

Website Airportbus Phuket.

Officiële website Phuket International Airport.

Plattegrond vliegveld Phuket
Plattegrond vliegveld Phuket

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Gratis pendelbus vanaf luchthaven Phuket

Etihad introduceert dagelijkse vlucht op Phuket

Alom gratis WiFi grote luchthavens Thailand

Nieuwe terminal Phuket Airport op 5 februari open

Nieuwe vluchten vanaf Krabi

Krabi airport ‘alternatief’ voor Phuket

Meer gerelateerde weblog- en nieuwsberichten

Advertentie


Bekijk op Google Maps
Interactieve plattegrond

Thailand

ThailandTotaal bevat alle informatie over Thailand. Voor elke pagina worden het meest relevante nieuws en forumberichten getoond om jou een nog betere Thailand-beleving te laten voelen.