Festival Village is een futuristisch dorpje in Thaise stijl.

Thaise tradities en legendes komen tot leven

Phuket Fantasea, ook wel geschreven als Phuket Fantasy, is een 140 are groot thema amusementspark op Phuket. Thaise tradities en legendes komen hier met behulp van moderne technieken geheel tot leven. Phuket Fantasea is verdeeld in drie sectoren: Festival Village, Golden Kinnaree Restaurant en Palace of the Elephants.

Festival Village

Zodra je Phuket Fantasea binnenloopt kom je in Festival Village. Festival Village is een in traditionele Thaise stijl opgetrokken dorp met diverse winkeltjes waar ambachtelijke kunst en handwerk artikelen worden verkocht.

In de Palace of the Elephants wordt een wervelende show opgevoerd.Palace of the Elephants

Het Palace of the Elephants is het groots theater van Phuket Fantasea. Hier wordt, in de sukothai stijl, de spectaculaire show ‘Fantasy of a Kingdom’ opgevoerd. Dit is een wervelend spektakel met de geschiedenis, mysterie en mythologie van Thailand als uitgangspunt. De speciale dimensionale effecten en de enorme hoeveelheid aan animatie maken dit gebeuren tot onvergetelijke happening. De show heeft een cast van maar liefst 500 personen en er doen 30 olifanten mee. Het theater biedt plaats aan 3.000 bezoekers.

Het Golden Kinnaree Restaurant is het grootste buffetrestaurant ter wereld.Golden Kinnaree Restaurant

Voorafgaand aan de show is het mogelijk om in Phuket Fantasea deel te nemen aan een dinerbuffet. Dit buffet wordt geserveerd in het Golden Kinnaree Restaurant,’s werelds grootste buffetrestaurant (4.000 stoelen). Er wordt een grote verscheidenheid aan Thaise gerechten aangeboden.

Bereikbaarheid en openingstijden Phuket Fantasea

Phuket Fantasea is gelegen in Kamala, dat 10 kilometer ten noorden van Patong ligt.

Openingstijden dagelijks (met uitzondering van donderdag) van 17.30u tot 23.20u. Het restaurant is open van 18.00u tot 21.00u. De Phuket Fantasea show begint om 21.00u en duurt 1 uur en 15 minuten.

Kaartjes voor Phuket Fantasea kun je kopen aan de kassa van het park of bij een van de vele reisbureaus op Phuket. Vaak zijn de kaartjes inclusief vervoer. Ga je op eigen gelegenheid neem dan een tuktuk of taxi.

Website Phuket Fantasea.

Video presentatie Phuket Fantasea: