Patong is op Phuket het centrum van het nachtleven. Bruisend nachtleven

Phuket kent een bruisend nachtleven dat te vergelijken is met dat van de Spaanse Costa’s. Het nachtleven op Phuket biedt vele mogelijkheden tot uitgaan wat doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Patong is het centrum van het nachtleven op Phuket

Op Phuket is Patong beach het centrum van het nachtleven. Het is de bekendste en beruchtste plek en de ‘place to be’ voor de feestgangers. Patong heeft een uitgebreide keuze aan restaurants, pubs, bars en disco’s. Het nachtleven in Patong is voornamelijk geconcentreerd rondom Soi Bangla. Aan de Thaweewong Road (Beach Road) en Rat-U-Thit Road liggen vele bars en restaurantjes. De bars waar ook de bargirls te vinden zijn liggen vooral in Bangla Road, die ongeveer in het midden van Patong Beach ligt.

Stelletjes gaan vaak naar Karon

Bargirls vind je in Patong vooral in de bars in Bangla Road.Ook Karon heeft een ruime keuze aan bars en restaurants. Vergeleken met Patong is het hier echter een stuk rustiger. In het nachtleven van Karon kom je veel ‘stelletjes’ tegen, terwijl de meeste ‘singles’ naar Patong gaan. De meeste bars in Karon vind je in het gebied tegenover het Crystal Beach hotel.

Overig Phuket heeft een bescheiden nachtleven

De andere plaatsen op Phuket kennen ook wel een nachtleven, maar vergeleken met Patong en Karon is het bescheiden. Hoewel er over het algemeen wel het een en ander te beleven valt is het aanbod van bars en restaurants daar een stuk minder.

Video presentatie nachtleven op Phuket (Patong):

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Soi Bangla, de ‘must see’ attractie op Phuket