Markten op alle plaatsen op Phuket

Op de markten van Phuket worden veel cadeau- en souvenirartikelen en souvenirs verkocht.Net als overal in Thailand nemen de markten op Phuket een belangrijke plaats in op het gebied van winkelen. In Phuket town en de diverse plaatsen aan de stranden worden markten gehouden waar alle soorten kleding, dvd’s, sieraden, cadeauartikelen en souvenirs worden verkocht. Ondanks dat alle artikelen op de markten op Phuket worden aangeboden tegen relatief goedkope prijzen is het toch zaak om over de aangeboden prijzen te onderhandelen.

Populaire markten op Phuket:

Versmarkten op Phuket

Geniet van de vele kleuren en geuren op de markten van Phuket.Aangezien de locale bevolking hun boodschappen veelal op de markt kopen, vind je overal op Phuket versmarkten. Sommige markten worden elke dag gehouden, andere markten zijn een aantal dagen per week open.

Ook al kom je niet met een boodschappenlijstje naar deze markten, toch is het bezoeken van een versmarkt de moeite waard. Al is het maar om je eens te mengen tussen de locale bevolking en te genieten van de vele kleuren en geuren van deze markten.

Populaire versmarkten op Phuket:

 

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Top 10 markten Thailand