De verkeersregels in Thailand wijken niet veel af

Thailand beschikt over een redelijk goed wegennet. Het wegennet in Thailand is over het algemeen redelijk tot goed ontwikkeld en het bereikt het grootste gedeelte van het land. Het verkeer houdt links, maar de Thaise verkeersregels wijken niet veel af van de Nederlandse en Belgische. De meeste verkeersborden in Thailand staan in het Engels aangegeven. Op de meeste plaatsen in Thailand zijn Engelstalige kaarten te koop.


Auto huren en brandstof is in Thailand goedkoop

In Thailand kun je een auto huren via Hertz.Internationale autoverhuurbedrijven hebben in Thailand kantoren op de vliegvelden en in de grote steden. Maar je treft in Thailand ook overal betrouwbare lokale verhuurders aan, die vaak iets goedkoper zijn. Zorg dat alle verzekeringen bij de prijs zijn inbegrepen. Je kunt je het huren van een  auto in Thailand vanuit Nederland of België regelen, maar ook gewoon ter plekke in Thailand.

In Thailand kun je een auto huren via Avis.

Als je in Thailand een auto wilt huren heb je behalve het Nederlandse rijbewijs ook een internationaal rijbewijs nodig. Dit is bij een ANWB kantoor te verkrijgen.

De vanaf prijs voor het huren van een auto in Thailand is zo’n 25 euro. De brandstofprijs in Thailand is ongeveer de helft tot een derde van die in Nederland of België.

Auto huren in Thailand inclusief chauffeur

In Thailand huur je voor weinig geld een moderne auto.Vaak bestaat in Thailand tevens de mogelijkheid om een auto inclusief chauffeur te huren. Deze service wordt ook aangeboden in combinatie met het huren van een minibus. Voor het huren van een auto inclusief chauffeur ben je vaak niet veel duurder uit.
VakantieAuto Huren via AutoHuren.nu

 

 Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Hoe te reizen door Thailand?