Bij vertrek uit Thailand lever je de arrival/departure card weer in

De vertrekhal op vliegveld Suvarnabhumi te Bangkok ligt op level 4. Het vertrekgedeelte op vliegveld Suvarnabhumi te Bangkok bevindt zich in de terminal op level 4.

Vanaf hier check je in voor alle binnenlandse en internationale bestemmingen. Verlaat je vanaf hier Thailand dan loop je na het inchecken door naar de douane alwaar de douanier de ‘arrival/departure card’ weer uit je paspoort haalt.

Thailand kent geen vertrekbelasting meer

Vliegveld Suvarnabhumi te Bangkok heeft een groot en modern winkelcentrum. Voorheen diende je bij het verlaten van Thailand op het vliegveld contant een vertrekbelasting te betalen. Tegenwoordig is deze belasting reeds verwerkt in de vliegticketprijs.

Winkelcentrum op het vliegveld

Nadat je op Suvaranbhumi door de douane bent kom je in het gedeelte met talloze winkels met luxegoederen en restaurantjes. Je hebt een ruime keuze uit winkels met aanbod van tal van taxfree artikelen, souvenirs en mode artikelen. De meeste winkels en restaurants zijn 24 uur per dag open. Voordat je vlucht vertrekt kun je hier nog even lekker winkelen of iets eten of drinken.

 

Gerelateerde weblog- en nieuwsberichten:

Extra incheck balies Thai Airways centrum Bangkok