Opening van de treinverbinding tussen vliegveld en centrum Bangkok uitgesteld

De openstelling van de treinverbinding tussen vliegveld ‘Suvarnabhumi International Airport’ en de ‘City Air Terminal’ op Makkasin in het centrum van Bangkok is vanwege de politieke onrust in Bangkok voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit heeft de Minister van Transport Sohpon Zarum bekend gemaakt.  

De nieuwe snelle treinverbinding met acht stations is een bovengrondse metrolijn welke vergelijkbaar is met de BTS Skytrain in het centrum van Bangkok. Sophon liet wel weten dat het uitstel op dit moment nog geen gevolgen heeft voor de officiële opening in juli.

Opening van de treinverbinding tussen vliegveld en centrum Bangkok uitgesteld

De openstelling van de treinverbinding tussen Suvarnabhumi International Airport en de City Air Terminal op Makkasin in het centrum van Bangkok is vanwege de politieke onrust in Bangkok voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit heeft de Minister van Transport Sohpon Zarum bekend gemaakt.   

De nieuwe snelle treinverbinding met acht stations is een bovengrondse metrolijn welke vergelijkbaar is met de BTS Skytrain. Sophon liet wel weten dat het uitstel op dit moment nog geen gevolgen heeft voor de officiële opening in juli.