OZO Pattaya, nieuw trendy en stijlvol hotel

Ideaal hotel voor degenen die afhankelijk zijn van hun gadgets.

Compact, comfortabel en chic. Drie woorden die het onlangs geopende OZO Pattaya, een nieuw stijlvol hotel in Pattaya perfect samenvatten. OZO Pattaya, met een locatie dicht genoeg bij de belangrijkste attracties, maar ver genoeg van het vrijpostige nachtleven van Pattaya, is een welkome en elegante toevoeging aan het aanbod hotel accommodaties van de Thaise badplaats. Het op 15 september geopende trendy OZO Pattaya is de nieuwste aanwinst van de OZO-Hotels welke ook hotel accommodaties heeft in Koh Samui (Chaweng), Hong Kong en Sri Lanka (Colombo).

Kamers

OZO Pattaya beschrijft haar hotel kamers als de ‘Snooze Zone’. De 164 kamers variëren in grootte, maar hebben allemaal een aantal gemeenschappelijke kenmerken waaronder topkwaliteit bedden, individuele airco, verduisteringsgordijnen en hi-speed Wi-Fi. De flatscreen tv kan in en uit de muur geklapt kan worden, zodat je vanuit elke hoek in de kamer comfortabel televisie kunt kijken. Een slimme touch die helpt bij het maximaliseren van de ruimte. Ook de badkamer en kastruimtes hebben optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en licht.

De slogan van OZO Pattaya is: ‘Sleep tight, wake bright’ of te wel: ‘een goede nachtrust, een verkwikkende ochtend’. Hoewel de stevigheid van een bed en de zachtheid van een kussen erg persoonsgebonden is, kun je met recht stellen dat het hotel over ultracomfortabele bedden en kussens beschikt.

Faciliteiten

Het belang van internet wordt bij aankomst in QZO Pattaya duidelijk. Hier zie je een eigentijdse kijk op de traditionele hotel lobby. Geen kieskeurige check-in procedures, geen kruiers op zoek naar tips en geen gedoe. De papierloze check-in wordt uitgevoerd op een i-pad met behulp van vriendelijk personeel en zet hiermee de toon voor het belang van internet connectiviteit voor de gasten. Dit in combinatie met de positionering van multimedia connectiviteit panelen met HDMI, USB en audio-poorten maakt OZO Pattaya een ideaal hotel voor degenen die afhankelijk zijn van hun gadgets.

Een andere doordachte touch in de lobby is de aanwezigheid van computers en interactieve zuilen die bezoekers informatie verstrekken over Pattaya over wat er te zien en te beleven is. Het zwembad, aangeduid als ‘Splash’, bevindt zich op het dak van het hotel. Op de tweede verdieping is een kleine fitnessruimte (‘Tone’). Hoewel de hoeveelheid toestellen sommigen misschien teleurstellen zijn de basics (inclusief loopband, gewichten en bank) in ieder geval aanwezig.

Het eten wordt geserveerd op het dakterras (‘Eat’). Je kunt hier heerlijk buiten ontbijten op het overdekte terras of in de aangrenzende airconditioning binnenruimte. Het ontbijt is er uitstekend en overvloedig. Voor degenen die haast hebben kunnen profiteren van OZO’s ‘EAT2GO’, een grab en go ontbijtservice.

Locatie

OZO Pattaya ligt aan Soi Buakhao (Soi 15), die parallel loopt aan Second Road. Het nieuwe winkelcentrum, Pattaya Avenue, ligt op een steenworp afstand van het hotel en biedt een handige doorgang naar Second Road en de sois (zijstraten) die naar het strand lopen. Schijn tegenover het hotel ligt een 7-Eleven en een paar deuren verderop een wasserij.

Op onze webpagina ‘Pattaya’ vind je uitgebreide informatie over deze bruisende badplaats in het zuidoosten van Thailand.