Phuket World Musiq Festival

Live muziek festival ter ere van koning Bhumibol.

Phuket maakt zich op voor het eerste Phuket World Musiq Festival. Het gratis live muziek festival, dat georganiseerd wordt ter ere van de 84e verjaardag van koning Bhumibol, wordt gehouden van 2 t/m 5 december. Alle optredens van het Phuket World Musiq Festival vinden plaats in het Saphan Hin park te Phuket Town en duren dagelijks van 17.30u tot middernacht. Volgens de organisatie van het Phuket World Musiq Festival is het evenement een unieke gelegenheid om de locale bevolking en toeristen samen de verjaardag van de koning te vieren.

Optredens van nationale en internationale artiesten.

Tijdens het Phuket Word Musiq Festival zullen diverse nationale en internationale artiesten optreden. Nationale optredens komen onder meer van Thailand’s Lanna Commins, Ko Kai, Khun Inn en Phuket sea Gypsy. Internationale artiesten op het festival zijn Batucada Drums uit Brazilië, Hassan Hakmoun uit het Midden-Oosten en Todd Tongdee’s World Musiq and Dance show.

Het festival opent op 2 december met een optreden van het Phuket jeugd orkest, bestaande uit leerlingen van de plaatselijke gemeentelijke scholen op Phuket. Het hoogtepunt is het optreden op 5 december, de geboortedag van koning Bhumibol, van de Thaise nationale artiest Naowarat Pongpaiboon.

Meer informatie lees je op de website van het Phuket Musiq Festival.