Preecha Seafood, High Class visrestaurant in Pattaya

Pattaya heeft honderden visrestaurants.

De Thaise badplaats Pattaya staat bekend om zijn frisse en heerlijke visgerechten. Verspreid over de stad liggen honderden visrestaurants. Dit maakt het moeilijk om er een keuze te maken. Ben je in Pattaya op zoek naar een uitstekend visrestaurants waar de meerheid van de eters Thaise personen zijn? Dan is Preecha Seafood een aanrader.

Preecha Seafood is een aanrader.

Preecha Seafood, gelegen in Jomtien Soi 28, is een uitstekend visrestaurant wat alom bekend is onder de Thaise inwoners van Pattaya. Vraag een willekeurige Thai naar Preecha Seafood en zij hebben hier op zijn minst wel eens over gehoord. Preecha Seafood staat vooral bekend om de versheid van zijn schaal- en schelpdieren. De vissen zwemmen bij de ingang in en bassin alvorens zij geselecteerd worden om ter voorbereiding naar de keuken gebracht te worden. De gerechten van Preecha Seafood zijn zeer betaalbarbaar en hebben in hun klasse een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Dit uit zich dan ook in het feit dat de meerderheid van de gasten uit Thaise personen bestaat. Een gerecht bij Preecha Seafood kost gemiddeld zo’n THB 300 (circa € 7,50).

De service en bediening bij Preecha Seafood zijn prima en de gerechten worden snel geserveerd, ongeacht de hoeveelheid gasten. De entourage van het restaurant is op zich zelf niet zo bijzonder. Preecha Seafood beschikt over zowel een binnen als buitengedeelte zodat je er kunt eten bij elk weer type. Vanaf het buitengedeelte heb je een mooi uitzicht over de zee.

Aan te bevelen gerechten en openingstijden.

Een aanrader bij Preecha Seafood is de gestoomde krab, welke wordt geserveerd met een pittige zeevruchten saus. De krabben zijn te verkrijgen in verschillende maten en prijzen. Voor een middelgrote krab betaal je zo’n THB 400 per kg.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals zijn de gebakken sprinkhaan met knoflook en peper aan te bevelen. Dit gerecht is wel wat aan de prijzige kant (THB 1.300), maar dan wordt er een hoeveelheid van één kilogram geserveerd.

Preecha Seafood Pattaya is elke dag geopend van 10.00u tot 21.30u.