Prestigieus verblijf op Koh Lanta

Crown Lanta Resort & Spa, kwaliteit van innovatieve hospitality service.

Het Crown Lanta Resort & Spa is een van de eerste resorts op het eiland Koh Lanta. Dit beeldschone tropische eiland, behorende tot de provincie Krabi, is gelegen in de Andamanse Zee in het zuidwesten van Thailand. Het resort is een perfecte mix van een conceptuele accommodatie, een parade van luxe faciliteiten en uitgesproken diensten. Dankzij de idyllische ligging aan een particuliere landtong in het noordelijk deel van Koh Lanta is het Crown Lanta Resort & Spa een intrigerend platform voor diegenen die dicht bij de natuur wensen te verblijven en willen genieten van prikkelende vergezichten. Een verblijf in het Crown Lanta Resort & Spa is een unieke en ontspannende ervaring welke garant staan voor een inspirerende vakantie.

Perfecte mix van oosterse cachet en westerse luxe.

Het resort is een elastische mix tussen de spectaculaire oosterse natuur en westerse luxe. Crown Lanta Resort & Spa beschikt over 83 goed ingerichte kamers en 12 villa’s die ruim en volledig zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten om een huiselijke sfeer te waarborgen. Alle kamers en villa’s zijn afgewerkt in een moderne Thaise stijl, terwijl het interieur van elke kamer een sensuele leefruimte creëert. Alle kamers hebben uitzicht op de oceaan, zwembad en tuin. Vanaf de kamers op de begane grond heb je rechtstreeks toegang tot de tuin en het zwembad, terwijl de kamers op de bovenste verdiepingen een eigen balkon hebben.

Meest unieke beleving.

De meest prominente villa in Crown Lanta Resort & Spa is de Grand Villa, de enige privé-woning-achtige accommodatie welke majestueus gelegen is op een indrukwekkende heuvel. De in gedempte tinten gepolijste hardhouten vloeren geven de villa een subtiele Thaise smaak, compleet met twee slaapkamers met kingsize bed en beide met een goed ontworpen badkamer, twee aparte woonruimtes, eethoek, privé zwembad en een openlucht woonkamer met uitzicht op de Andamanse Zee. Deze suite is ontworpen voor privacy, luxe comfort en een unieke beleving.

 

Wil je meer weten over het tropische eiland Koh Lanta? Lees dan verder op onze webpagina ‘Koh Lanta, poederzacht strand en groene jungle’, en bekijk er onze foto-presentatie.