Qatar Airways gaat vluchten op Thailand uitbreiden

Non-stop naar Phuket.

Qatar Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar, zal haar diensten naar Thailand de komende maanden gaan uitbreiden. Vanaf 26 oktober introduceert Qatar Airways een non-stop vlucht tussen Doha en het Thaise vakantie-eiland Phuket. Momenteel bevliegt Qatar Airways reeds dagelijks de route Doha – Phuket, maar is gekoppeld via de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. De non-stop dienst van Doha naar Phuket biedt reizigers over de hele wereld in een verminderde tijd toegang tot de populaire toeristische bestemming in Thailand. Met de aanstaande winter-hoogseizoen-periode is deze dienst een geweldige kans voor reizigers uit het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Amerika. Europa is een bijzonder sterke groei markt voor Phuket, met het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Italië in de top 5.

De aartsrivalen van de Golf, Emirates en Ethihad (via dochtermaatschappij Air Berlin), opereren vanuit hun bases in Dubai en Abu Dhabi ook rechtstreeks op Phuket. Naar verwachting zullen zij hun frequentie snel opvoeren.

4 maal daags naar Bangkok.

Qatar Airways startte haar activiteiten in Thailand ruim 14 jaar geleden met een non-stop verbinding tussen Doha en Bangkok. De vervoerder uit de Golf dient de Thaise hoofdstad nu 3 keer per dag. Vanaf 16 december zal dit zelfs 4 maal daags worden.

Voor € 485 van Brussel naar Bangkok.

Qatar Airways werkt met een hub-en-spoke-netwerk met als basis Doha, naar meer dan 100 stemmingen wereldwijd. Dankzij de opening van ’s werelds nieuwste luchtvaart-hub, Hamad International Airport, is Doha een strategische koppeling voor lange-afstandsvluchten. Passagiers die vanuit Europa naar Phuket reizen, kunnen ontspannen en tot rust komen in de moderne wereld-klasse faciliteit. Qatar Airways behoort tot de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Ze is één van de zes maatschappijen wereldwijd (en de enige in de regio) met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrac.

Voor vliegreizen vanaf Brussel biedt Qatar Airways momenteel speciale actietarieven. Als je in de periode vanaf 21 september 2014 tot 15 juni 2015 vanaf Brussel met Qatar Airways vliegt kun je profiteren van speciale actie-tarieven. Zo worden tickets van Brussel naar Bangkok aangeboden voor € 485. Voor meer informatie over deze actie en het boeken van een vliegticket met Qatar Airways klik je op onderstaan banner.