Santorini Park nieuwste attractie in Cha-am

Gebouwd in de stijl van het Griekse eiland Santorini.

Santorini Park in de badplaats Cha-am is de nieuwste toevoeging aan toeristische attracties in de Thaise provincie Phetchaburi. Het park is een thema-winkelcentrum met een groot aantal outlet malls en premium verkooppunten van de Pena Group, een van de belangrijkste mode retailers in Thailand. Santorini Park heeft een pakkende vormgeving en een architectonisch thema gedomineerd door de kleuren blauw en wit, zoals de gebouwen op het Griekse eiland Santorini.

Santorini Park is winkels, restaurants en pretpark.

Santorini Park biedt plaats aan meer dan honderd souvenirwinkels en winkels voor mode, accessoires, kunst en decoratieproducten. Andere faciliteiten van het park over diverse restaurants, cafés en een openlucht podium voor concerten. Daarnaast beschikt Santorini Park over een pretpark zone. Hier vind je o.a. een reuzenrad met 40 meter hoge dubbeldekker carrousel, een reusachtige schommel en G-max, een omgekeerde bungee.

Het Santorini Park te Cha-am is dagelijks geopend van 10.00u tot 21.00u. Van maandag t/m donderdag is er vrije toegang tot het park. Van vrijdag t/m zondag betaal je THB 50 entree en is het park open tot 22.00u.

Kijk voor meer informatie op de website van Santorini Park.