Moderne kantoorgebouwen, winkelen en uitgaan

In Silom vind je veel moderne kantoorgebouwen.Silom is het gebied rond Silom Road en is een van de drukste gebieden van Bangkok. Omdat Silom ook de zakenwijk van Bangkok is vind je hier dan ook veel moderne kantoorgebouwen. Net als Sukhumvit is Silom ook vooral ook een winkel- en uitgaansgebied. Het stadsdeel Silom is prima bereisbaar met de Skytrain (Silomlijn). In het noordwesten van Silom ligt het centrale treinstation van Bangkok (Hua Lamphong Railway Station). Hier bevindt zich tevens het eindstation van de metro.

Winkelen en uitgaan in Silom

De Patpong markt is een zeer bekende avondmarkt in Silom. In Silom zijn diverse grote winkelcentra gevestigd. Een winkelcentrum van formaat is hier het Silom Complex wat gelegen is aan de Silom Road.

Maar je treft in Silom ook vele straatstalletjes en locale markten aan, waarvan de Patpong avondmarkt de bekendste is. De wijk Patpong heeft een groot uitgaansgebied en is tevens de rosse buurt van Bangkok. Silom is het grootste centrum wat betreft het nachtleven van Bangkok.

Een alternatief voor de Patpong avondmarkt is de Suan Lum Night Bazaar. Deze gezellige avondmarkt ligt dicht bij het Lumpini Park. Midden op de Suan Lum Night Bazaar ligt het Thai Puppet Theater. Een aanrader als je houdt van een traditioneel Thaise poppenspel.