Skywalk tussen Airport Link en Metro Bangkok nu open

Vergemakkelijking voor reizigers met bagage en gehandicapten.

Vanaf heden kunnen reizigers die in Bangkok gebruik maken van de Airport Rail Link, de bovengrondse metroverbinding tussen Suvarnabhumi International Airport en het centrum van Bangkok, via een skywalk overstappen op de MRT (Metro van Bangkok). Een nieuwe 166 meter lange voetgangersbrug verbindt Makkasan Station van de Airport Rail Link met Phetchaburi Station van de MRT. Vooral voor gehandicapten en passagiers met omvangrijke bagage is de nieuwe skywalk een vergemakkelijking.

Skywalk tussen Airport Link en BTS al eerder geopend.

Reizigers die voor hun transfer tussen vliegveld Suvarnabhumi en het centrum van Bangkok gebruik maken van de Airport Rail Link kunnen voor een overstap op de BTS (Skytrain van Bangkok) eveneens gebruik maken van een skywalk. Op Ratchaprarop Station van de Airport Rail Link ligt sinds korte tijd een voetgangersbrug naar het BTS Phayathai Station.

Waar vind je informatie over het vervoer in, van en naar Bangkok?

Wil je meer weten over het vervoer van,naar en in Bangkok? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer en Bangkok’. Hier vind je ook uitgebreide informatie over het vervoer van en naar de vliegvelden van Bangkok.