Snelle en veilige taxi App Bangkok

Gratis te downloaden in zowel Thais als Engels.

De Grab Taxi App staat voor veiligheid, snelheid en zekerheid.Om in Bangkok op een snelle en veilige manier een taxi te regelen kun je vanaf nu gebruik maken van Grab Taxi, de eerste taxi App in Bangkok die garant staat voor veiligheid, snelheid en zekerheid. De Taxi App is gratis te downloaden en is verkrijgbaar in zowel Thais als Engels voor Android, iOS en Windows smartphones. Als taxi passagier van Grab Taxi kun je ervan verzekerd zijn dat de betreffende chauffeurs de taxi-meter moeten gebruiken en dat ze zorgvuldig gescreend en getraind zijn om hun passagiers te voorzien van een veilige en uitstekende service.

Hoe werkt de Grab Taxi App?

Zodra je in Bangkok via de App een taxi oproept worden alle beschikbare taxi’s en het geschatte gemeten tarief getoond. Vervolgens wordt je binnen een minuut gekoppeld aan een beschikbare taxi waarvan de naam van de bestuurder, diens foto, telefoonnummer en kenteken in beeld komen. Je kunt eventueel op kaart de taxi-chauffeur volgen op de route naar jouw pick-up plek en een countdown van het aantal minuten dat het nog duurt voordat hij bij je is.

De Grab Taxi App is niet alleen beschikbaar voor Bangkok maar ook voor Singapore, Manilla en Kuala Lumpur. Voor meer informatie en het downloaden van de gratis taxi App ga je naar de speciale Grab Taxi website.

Wil je meer weten over het vervoer per taxi in Bangkok of alle andere vervoersmiddelen in deze wereldstad? Lees dan verder op onze webpagina ‘Vervoer en Bangkok’.