Splash Jungle Water Park Phuket, verkwikkend dagje uit voor het hele gezin

Zwembaden en spannende water attracties.

Ben je op Phuket op zoek naar een plek waar kinderen een spannende en verkwikkende dag kunnen beleven? Dan is het Splash Jungle Water Park een perfecte bestemming. Het in 2010 geopende waterpark, behorende tot de top van kindvriendelijke Phuket attracties, is een bloeiende en veilige bestemming voor een ieder die wil genieten van zwembaden en spannende attracties.

Splash Jungle Water Park biedt attracties voor het hele gezin. Een aardige selectie van glijbanen, een water-speeltuin voor de jongere kinderen, een golfslagbad en diverse bloedstollende water attracties. Hou je meer van ontspanning en rust dan kun je terecht in de sauna of warmwaterbronnen van de Spa Village.

Toegangsprijzen zijn wel behoorlijk fors.

De toegangsprijzen voor Splash Jungle Water Park zijn voor Thaise begrippen behoorlijk fors te noemen. Volwassenen betalen THB 1295 en kinderen van 5 – 12 jaar THB 650 (onder de 5 jaar gratis). Ter vergelijking: Voor het waterpark in het Siam Park te Bangkok betaal je slechts THB 320!

Het Splash Jungle Water Park biedt wel steeds speciale arrangementen voor gezinnen welke de toegang tot het park voor hen aantrekkelijker maakt. Actuele aanbiedingen vind je op de website van Splash Jungle Water Park.

Meer over het Splash Jungle Water Park lees je op onze informatiepagina ‘Splash Jungle Water Park Phuket‘.