EU-Film Festival 2015

In Bangkok, Chiang Mai en Khon Kaen.

In de maanden juli en augustus vindt in Bangkok, Chiang Mai en Khon Kaen het “EU Film Festival” plaats. Tijdens dit festival zullen een totaal van 18 veelgeprezen films uit 14 EU landen worden tentoongesteld. Alle films worden vertoond in hun oorspronkelijke talen met Thaise en Engelse ondertiteling.

In Bangkok zal het festival plaatsvinden van 10 tot 19 juli bij SF World Cinema (in winkelcentrum CentralWorld). In Chiang Mai van 24 juli tot 2 augustus bij SFX Cinema MAYA (in Lifestyle Shopping Center)en in Khon Kaen van 7 tot 9 augustus bij SF Cinema City (in Central Plaza). De tickets in Bangkok kosten THB 120, in Chiang Mai THB 80 en in Khon Kaen is de toegang gratis. Tickets kunnen vanaf heden worden gekocht aan de kassa van de bioscoop of online. Voor Khon Kaen zijn de gratis tickets vanaf 30 minuten voor de voorstelling af te halen bij de kassa. Hier geldt wie het eerst komt het eerst maalt en maximaal twee tickets per persoon.

Voor Nederland is de indringersthriller ‘Borgman’ van Alex van Warmerdam ingezonden en voor België het drama ‘Melody’ van Bernard Bellefroid.

Overzicht van het programma en details over de aangeboden films.

Programma:

Programma EU-Film Festival 2015 Bangkok

 

Programma EU-Film Festival 2015 Chiang Mai

 

Programma EU-Film Festival 2015 Khon Kaen